Mircea Badea, reacție uimitoare despre faptul că Simona Halep s-a mutat în Dubai: ”De ce ai face asta?”

de: Beatrice Dumitru
07 12. 2023

Jurnalistul Mircea Badea a comentat după ce au apărut informațiile potrivit cărora Simona Halep și-ar fi vândut vila din Snagov și s-a mutat în Dubai. Acesta a avut o reacție fabuloasă și a comparat-o pe sportivă cu Novak Djokovici.

Reacția fabuloasă a lui Mircea Badea

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă din carieră, după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Pe 24 octombrie, sportiva a depus apel la TAS și cere ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea ”să fie redusă”. În așteptarea procesului, ea a luat decizia de a se muta din România.

În toamna acestui an, Simona Halep şi-a scos la vânzare vila de lux pe care o avea în Snagov și în care a locuit cu fostul soț, Toni Iuruc. Casa, aflată pe malul lacului, cu o suprafaţă de 420 de mp, cu piscină, teren de tenis și sală de fitness, a fost vândută cu aproximativ patru milioane de euro. Cu banii primiţi pe casă, campioana de la Roland Garros și Wimbledon și-a cumpărat o proprietate în Dubai, unde s-a mutat definitiv.

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a comentat pe marginea subiectului legat de mutarea Simonei Halep în Dubai. El a spus că România nu este o țară în care să trăiești. Fostul lider mondial se află de aproape două luni în Emiratele Arabe Unite, unde se și antrenează.

”Nu înțeleg de ce nu a făcut-o de pe vremea când era liderul circuitului feminin…Dânsa clar speră să revină, de vreme ce se antrenează la modul foarte serios. Doar nu o să stea toată ziua să se uite în tavan, e adevărat, dar zic că se antrenează ca să joace din nou. Și acolo are ce îi trebuie.

Vorbesc de acest subiect și de felul în care e tratat în presa din România. Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive. De ce să stai în România? E teren de joacă. Vii cât de des cât poți, dar să stai în România… De ce ai face asta?”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”.

”Stătea ca noi toți la coadă”

O altă tenismenă din România, Sorana Cîrstea are casă în Dubai, iar Mircea Badea a comparat-o pe Simona Halep cu Novak Djokovici, care are reședința în Spania, la Marbella.

”Djokovic nu are reședința în Serbia. Cu toată dragostea, ia avionul privat, în două ore e în Serbia. Doamna Halep ajunge și cu curse de linie. Și pe vremea când era numărul 1 mondial mergea cu curse de linie. M-a șocat! Ok, și la business class, dar la curse de linie. Adică stătea ca noi toți la coadă acolo.

Citește și: Ion Țiriac nu mai suportă situația în care se află Simona Halep: ”Sentința este o condamnare la moarte”. Ce greșeală mare a făcut sportiva

Oricât de patriot ai fi… Și domnul Djokovic este, fără doar și poate, și doamna Halep este și ea! De ce să stai în România prea mult timp? O viață ai, cu toată dragostea pentru țară”, a adăugat Mircea Badea.

Ce avere are Simona Halep

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și un fin cunoscător al sportului românesc, a dezvăluit sacrificiiile pe care le-au făcut părinții pentru ca Simona Halep să ajungă un nume în sportul alb, dar și ce avere a adunat campioana noastră. Cel poreclit ”Corleone” a spus că sportiva și-a vândut casa pentru a se muta în alta mult mai frumoasă.

”Halep și-a vândut casa să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc.

Citește și: Victor Hănescu îl acuză pe Patrick Mouratoglou de trădare. Ce a constatat după ce Simona Halep a fost suspendată

Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar. Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă”, a spus recent Dumitru Dragomir.

În total, în întreaga carieră, Simona Halep a câștigat 40,2 milioane de dolari din tenis, fiind întrecută de doar două sportive în istorie: Serena și Venus Williams.